Mot Stockholm och jobbintervju

Sitter på tåget mot Stockholm. Blir andra gången den här veckan som jag åker tur och retur till huvudstaden. Hoppas verkligen att flängandet ger utdelning och att jag ror hem jobbet.

0 kommentarer

Natti natt

Har kikat på Idol och nu har jag krupit ner i sängen. Tänkte kika på ett avsnitt Orange is the new black och ett avsnitt av Misfits innan jag somnar. Klockan är ställd på fyra så det kommer nog ta emot att kliva upp ur sängen i morgon.

0 kommentarer

Kycklinggryta med oliver

Har längtat efter att göra kycklinggryta och när jag såg att det fanns kyckling i frysen när jag kom hem så passade jag på ett slänga ihop en. Fanns inte riktigt de ingredienser jag brukar ha men det blev riktigt smarrigt ändå.
 
Stekte kyckling som jag kryddade med parika- och tandorikrydda, sen hade jag i tomater, soltorkadetomater och oliver. Lite soja hade jag på också. 

 
Sen hade jag i creme fraiche, sambaolek och ännu mer tandorikrydda.Fast oliver och soltorkadetomater kommer jag nog skippa i fortsättningen. Är inte något stort fan av något av dem så vet inte varför jag ens hade i det. Men hej man måste ju testa. 


 
0 kommentarer