Romantiska komedier

Har precis kollat på Djävulen bär Prada och nu börjar Bröllopsduellen, haha märks det att jag är hemma själv? Och Sjuan har tydligen har Anne Hathaway-tema.

Men jag har världens huvudvärk så får se om jag orkar se hela filmen. Måste lära mig att dricka mer vatten, dricker på tok för lite vilket gör att jag får huvudvärk väldigt ofta. Tre glas om dagen får bli min nya rutin.

0 kommentarer

Söndag

Är hemma själv i dag och ligger i sängen och kollar på tv. Men ska ta och träna sen innan jag går i väg och köper en kebab och lite chips. Tänkte passa på att svulla lite eftersom det är april i morgon och jag har bestämt att april ska bli en månad då jag inte ska käka varken godis eller chips. Det kommer bli tufft men jag tror att min kropp kommer jubla. 
 
 
1 kommentar

Påskafton

Har varit sjukt sliten i dag eftersom jag blev kalasfull i går när jag och Jocke hängde hemma hos Martin. Whisky är tydligen för starkt för mig.

Så i dag har jag bara slappat, sov några timmar på eftermiddagen och vaknade först när Jocke kom hem från att ha hälsat på sin mamma på sjukhuset. Klev upp och följde med Jocke och Fjette hem till Christer och käkade påskmiddag. Vi bjöds på lammfilé och jäklar vad gott det va. Nog det godaste lammköttet jag ätit.

Efter maten åkte Trivial Pursuit fram och efter fyra timmar och något justerade regler besegrade jag och Jocke, Fjette och Christer.

Kom hem strax innan två och fick leta efter ett påsk ägg som min fining gömt.

0 kommentarer