Lördag

Sitter och käkar frukost och är nöjd att jag tagit mig upp trots att jag var vaken till två. Dagens planer är att träna, städa, ta ett bad, chilla och skriva i minst en timme på min bok. Sen får jag se vad som händer. Men städa måste jag verkligen göra. 
0 kommentarer

Har fått min phone

I dag fick jag min nya IPhone 4S som jag beställde genom Halebop i måndags. Var överlycklig när jag hämtat ut den men blev besviken när jag upptäckte att jag inte fått med något sim-kort. Men efter en sväng förbi Telia och lite kontakt med Halebop så fungerar telefonen som den ska. 

Trodde att jag skulle behöva lägga in alla kontakter igen men med hjälp av mitt Apple-ID så kopierades alla kontakter från min gamla telefon som är på vift någonstans. Dock var säkerhetskopian från december 2012. Så det första som möte mig när jag startade telefonen var avklädd, påklädd bilderna på Jocke. Och hela fotoalbumet var fyllt med bilder från det året, vilket var ett av de lyckligaste åren i mitt liv. Men det jobbigt att nu se tillbaka framförallt med tanke på all kärlek.


Åh jag fattar inte hur han kunde slänga bort det vi hade. Vi hade ju jäkla kul ihop. Kanske var det min jätterumpa som skrämde honom? 

Haha den bilden hittade jag också i mitt album. Ja alltså sådär mycket ass är inte lätt hantera så jag förstår att han flydde. Avklädd, påklädd är utbytt mot bilder med rymdtema och jag ska rensa i almbumet. Sen ska jag se till att 2014 blir ett grymt år. 


0 kommentarer

Den där hjärnan

Jag brottas med mitt eget huvud den är veckan. Inte hela tiden men så fort det finns utrymme att tänka. Jag hatar det. Det beror väl förmodligen på att jag ska få mina saker hitkörda om några dagar så efter det lugnar väl hjärnan ner sig. Men det är jobbigt, det är det. 
0 kommentarer