Lite för snabb

Alltså jag är så klantig i bland. Skyndade ner i tunnelbanan efter jobbet i dag men skyndade lite väl fort så jag hann med tåget som gick innan det jag skulle med. Det tåget gick till Fruängen. Och jag märkte inte att det var fel tåg förrän en station innan Fruängen och då skyndade jag mig av. Vilket var dumt för det visade sig att snabbaste vägen till kungens kurva var att åka till Fruängen och ta bussen. Fick hoppa på nästa tåg och trodde att jag skulle hinna precis i tid till Body combatpasset som jag bokat. Men nej då var bussen försenad så jag ringde och avbokade det passet. Väl i Kungens Kurva körde jag styrka i 30 minuter och sen blev det ett Zumbapass. Det var så jäkla skönt att träna. 

Nu har jag precis slängt i mig rester från Mc Donalds och ligger helt utslagen i soffan. Aaah. 


0 kommentarer

Jobb och träning

I dag är det tyvärr inga museibesök eller liknande på schemat. Nej sitter och käkar frukost och ska snart i väg och jobba. 

Efter jobbet blir det träning. Har bokat både body combat och zumba. 
0 kommentarer

Skratt, museum och mat

Har haft tre riktigt roliga dagar tillsammans med Britta och Lisa. Har skrattat så att jag fått ont i magen och bara haft det mys. Lisa klämmer ut sig så roliga och gulliga kommentarer ibland. Som i går när vi fikade på Café Bellman där min kusin jobbar. Jag käkade en grillad kycklingtoast. Lisa frågar vad det är för grönt på brödet och jag svarar att det är bästa varpå hon helt imponerat utbrister "alltså Evelina du kan så himla mycket om Stockholm". Haha älskade unge. 

I går började vi dagen med pannkaksfrukost. 

Sen besökte vi ABBA museet och jag skrattade så jag fick ont i magen när jag och syrran försökte oss på att sjunga en ABBA-låt. För är det något vi absolut inte kan så är det att sjunga.

Sen fikade vi på Café Bellman.

Sen kikade vi runt på stan och jag blev helt kär i en ljusstake på Indiska. 

Är fan kär i det mesta av inredningen därifrån. Ser fram emot den dagen när jag har en egen lägenhet. 

Vi avslutade sedan dagen med en tjockismiddag i Kungens Kurva. 

Eller ja den avslutades egentligen med att jag och syrran låg i varsin säng och surrade om allt mellan himmel och jord. 

Och i dag började vi dagen med en Ikeafrukost. En tradition sen Sundsvallstiden. 

Och innan vi lämnade Ikea fick vi lite julkänsla.

Blev en sväng hem till mig för att hämta deras grejer och sen åkte vi till Djurgården för att besöka Aquaria. 


Det var svinkul att gå runt och kika på djuren. Älskar sånt och blev lite sugen på att snorkla som jag gjorde i Egypten när jag såg de färgglada fiskarna. 

Efter besöket på Aquaria käkade vi middag på Vapiano innan det var dags för Britta och Lisa att hoppa på tåget hem till Östersund. 

Dem här dagarna har gått alldeles för fort och jag saknar dem redan. 


0 kommentarer