Dagens planer

Ja i dag ska jag provjobba och sen ska jag fixa i rummet. Ja det var väl det. Kanske klipper mig om jag hinner eller tar en promenad. Önska mig lycka till i dag. 
3 kommentarer

Dumma drömmar

Jag har börjat drömma om Jocke och jag hatar det. Jag minns inte vad som händer i drömmarna bara att han har varit där. Skitstörigt för jag vill inte att han ska vara den första jag tänker på när jag vaknar. Jag vill bara gå vidare och bli lycklig. Kunna släppa honom som han har släppt mig. Jag hatar att jag fortfarande älskar honom. Det suger att bli dumpad. Nu ska jag försöka somna om och jag hoppas att jag drömt min sista dröm om honom.

0 kommentarer

Tröst i bläck

Det är inte alla som förstår min tatuering. 


Men det var just för sådana här tillfällen jag gjorde den. Som en påminnelse om hur dåligt allt än är och känns så vet man inte vad som väntar i morgon och att allt kan bli bättre. Jag gjorde den när jag var 19 år och pluggade i USA. Jag hatade tonåren och när jag såg citatet "The only certainty about the future is that it will be uncertain and change will occur at an increasing rate" i en businessbok så tyckte jag att citatet passade bra in på livet. Den ger mig tröst och påminner mig om vad jag klarat mig igenom.

0 kommentarer