Mystisdag

Har haft en riktig mystisdag. Började dagen med att åka till Ås och surra med Sandra. Sen hämtade jag mamma på hennes jobb och vi åkte in till stan, kikade i affärer och fikade med Britta och Lisa.

 Sen skjutsade jag hem mamma och pappa åkte med mig in till stan då jag skulle möta upp Emma. Jag och Emma gick och käkade middag på Jämtlands indiska. 
Sen kom A-B och Maryam förbi.

Och nu ska jag, Emma och Mackan ha svullkväll.


1 kommentar

Hopp om framtiden

Jag tror att det kommer gå jäkligt bra för mig. När vet jag inte, vet bara att det kommer ske och jag tror att bokskrivandet är min väg att gå. I morgon ska jag lägga upp en plan för mitt skrivande. Behöver nog det för att få lite fart på det hela. Mitt mål är ju att bli klar med min första bok och skicka den till något förlag innan året är slut. 

Innan året är slut har jag även tänk tatuera in en tiger, köpa aktier och springa en mil under en timme. Jag har verkligen blandade idéer. 
0 kommentarer

Sanne dag ett

I dag har mest slappat. Slappat och ätit. Somnade en sväng på eftermiddagen och sov en bra stund så en slappar dag var nog precis vad jag behövde. 
 
Det mest ansträngande jag gjort i dag var att fixa middag till mamma och pappa. Gjorde fetaostfyllda kycklingfiléer inlindade i bacon. Ni hittar receptet här: http://www.kokaihop.se/recept/fetaostfylld-kycklingfile
 
De hade dock inte creme fraiche med paprika- och chilismak på Ica i Fåker så jag improviserade lite. Hade i en färsk paprika och sweet chilisås. Blev supergott. Mmmm mmm mmums.
 
 
 
Och eftersom jag haft en riktig slappardag så har jag haft på mig en riktig slappar outfit:
 
 
 
0 kommentarer