En guldkornsdag

Hade en riktigt bra dag i går. Var ledig, slappade och började dagen med att åka in till stan och klippa mig. Klipper mig på Hair Team på bryggaregatan och blir alltid lika nöjd. Fick håret klippt och utväxten färgad och slingad för 1 300 kronor. 

Medan jag klippte mig ringde Elin och tipsade mig om ett jobb. Ett drömjobb och för en stund verkade det bli mitt men sedan blev det inte så. Men förhoppningsvis kan ett drömjobb vara nära nu. Känner mig verkligen pepp på det kommande året. 

Efter klippningen mötte jag upp Emelia, vi gick och fikade, surrade och shoppade. Jag köpte en vinterjacka och ett halsband. Hade inte planerat på att köpa någon jacka men eftersom min sjunger på sista versen efter x antal vintrar slog jag till när jag hittade en på rean. 


Var riktigt kul att träffa Emelia igen och gårdagen blev en riktigt härlig dag. En sådan där guldkornsdag. 
1 kommentar

Sambo med Di Leva

Skickade en snapchat till min lillebror  på mig i min vita klänning och mitt blommiga hårband och skrev att jag roade mig med att testa kläder i min garderob. Fick till svar att jag och Thomas Di Leva skulle passa som sambos. 

Fick sommarlängtsn i den klänningen och hårbandet och insåg att jag måste fixa ett vintrigare hårband till nyår. Mitt fluffiga hår klär väldigt bra i hårband. 
0 kommentarer

Nya skor

Det är farligt att jobba med skor för man får personalrabatt och hittar hela tiden nya älsklingar. De här två paren är de senaste tillskotten i min skogarderob: 
De svarta med spännet och dragkedja framtill ska jag nog inviga på nyår. 
0 kommentarer