Smoke with me baby

Kollade på Girls och blev helt kär i den här låten: 

 
 
0 kommentarer

Full fart

Det har varit full fart i dag. Klev upp klockan fem eftersom jag skulle flyga tillbaka till Stockholm. 


Flygningen gick fint och väl hemma i Vårberg slängde jag i en tvätt och gick och handlade. Käkade lunch och drog till jobbet. Fick choklad av chefen eftersom hon tyckt att vi tjejer som jobbar där varit så duktiga. 

Köpte ett par färgglada skor och knatade hem. 


Bytte skor och drog till jobb nummer två. Slutade nio och nu är jag vrålhungrig och ska ta och fika och se på Top Model innan jag somnar. 
0 kommentarer

Lyckligt lottad

Då var redan sista natten i Sanne här. Dagarna går alldeles för fort ibland. Men jag är nöjd över att jag hunnit träffa hela familjen och mina bästa vänner Katta, Linnéa och Micke. Älskar min familj men eftersom vi är 14 (snart 15 personer) i familjen så är det fan en bedrift att hinna träffa alla på bara fem dagar. Önskar att jag kunde stanna en vecka till så att jag hade hunnit umgås mer med dem och mina vänner. 

Gud vad jag önskar att jag var framgångsrik författare och kunde tillbringa min tid vart jag vill när jag vill. Ha mitt egna hem i Stockholm men kunna åka till Östersund och vart helst i landet och världen när jag känner för det. 

Är det något jag verkligen är tacksam för så är det att jag har en så fin familj och underbara vänner. Känner mig verkligen lyckligt lottad när jag tänker på hur många fina människor det finns i mitt liv även om de är utspridda lite här och var i landet och världen. 


1 kommentar