Hemma i Jämtland.

Landande i Jämtland strax efter nio. 

Fixade yranbiljetter och lämnade min väska hos Emma. Drog hem till Sanne och fikade sen bytte jag och mamma om till badkläder och drog till Månsta och badade. 
 
Men nu har vi plockat upp Micke och är på väg in till stan för att käka och sen blir det yra. 
0 kommentarer

Nu är jag fri

Jobbade tre timmar i dag och fick sedan semester. Är ledig till och med den 11 augusti. Så jäkla nice. Började min ledighet med att träna, veckans tredje och sista träningspass. Har lyckats göra det i tre veckor nu och det känns skönt att komma tillbaka till den rutinen. Ska försöka att inte sabba det nästa vecka bara då jag är hemma i Jämtland. Men tänkte dra ut och cykla i stället för spinning och ge mig ut på någon löprunda. Så ska väl inte vara så svårt. 

Men nog om träning. Nu måste jag sova för jag ska kliva upp omänskligt tidigt i morgon. 


Fy fan. Men hej sen väntar fest och yra i tre dagar. Woohoo. 
0 kommentarer

Svett och yra

Känns som att jag svettas konstant i den här värmen. Jag älskar sommaren och önskar att det alltid var så här varmt men inne i lägenheten skulle det gärna få vara svalt. Funderar seriöst på att köpa en pensionärsfläkt bara för att få det lite svalare. Men nu ska jag ta och släpa min svettiga röv till jobbet. 
Ja i dag är det jobb och tränings som är inplanerat. Ska förbi systemet också och köpa lite dricka inför yran. Nu är det bara tre dagar kvar tills Storsjöyran 2014 och jag längtar ihjäl mig. Älskar yran. 

0 kommentarer