Bästis på besök

I går kom min fina Bergenudd till stan. Vi hamnade på födelsedagsfest och avslutade sedan kvällen över en öl tillsammans med Linette. 0 kommentarer

Träning

Tänkte träna efter jobbet. Kommer in på gymmet 17.30 och hon i receptionen säger att de stänger sex. Surt tänker jag och säger "aha men då får jag väl komma och träna en annan dag" men hon ba "nej men kom in du hinner ju köra en halvtimme". Går in, byter om och kan väl räkna träningstipsen till en kvart. Knatade hem och bestämde mig för att jag måste ut och springa för att åtminstone få ihop två träningspass den här veckan, Och tog mig ut till slut. 
Men måste sluta röka eller åtminstone trappa ner om jag ska kunna få en bättre tid. Rökte fan två eller tre cigg bara den lilla stunden jag var hemma mellan gymmet och att jag väl tog mig ut och sprang. 
1 kommentar

Orden flödar

Efter ett tags skrivkramp så känns det riktigt skönt att vara inne i en period då det flyter på igen. Och då tänker jag att det gäller att passa på så jag har bunkrat upp med chips och dipp och tänkte spendera några timmar med att jobba på boken nu. 

1 kommentar