Elefant

Älskar mitt nya mobilskal. 

Nu är luren skyddad och fin. Själv är jag supertrött. Hade tänkt skriva på boken och fick ett tips om ett jobb jag borde söka. Men jag orkar knappt hålla ögonen öppna så tror det är bäst jag går och lägger mig och tar hand om det andra till helgen i stället så att jag kan göra det så bra som möjligt i stället för halvdant. Är inte så konstigt att jag är trött. Jobbade 12-17.30 och sedan tränade jag på Sats från 18-20. Hade redan träningsvärk i magen sedan crosstrainingen i går så jag tror inte det kommer vara nådigt i morgon. Men jäklar vad kul det är att gå på pass och verkligen ta ut sig. Var extra kul att träna också eftersom de delade ut goodie bags efter det sista passet. 

Tror förresten att jag kommer få magrutor bara jag slutar käka godis och chips. Men jag är för tjock i sinnet för att avstå det mumsiga haha. Hm... funderar på att skippa allt sånt fram till jul. Men tror jag börjar på måndag. 
0 kommentarer

Tisdag

Har verkligen haft en ledig dag i dag och det har varit riktigt skönt. Blev middag tillsammans med Eleonore på Amazon i Heron City. 

Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar och sen sova. 

0 kommentarer

Julklappar

Har varit ledig i dag så passade på att köpa julklappar. Har en stor familj som innehåller totalt 14 personer men nu är jag klar med klapparna till sex utav dem. Unnade mig själv en ram och en mugg. 
Slänger upp en bild på ramen så fort jag satt bilder i den. Nu är den bara fylld med bilder på sorgsna barn vilket känns lite creepy. 
0 kommentarer