Tillbaka till bebisstadiet

Har haft en riktigt skön dag. Klev upp och käkade frukost med mina päron, sen gick jag och la mig och sov igen och jag sov fram till lunch. Kände mig som en bebis då jag bara sov och åt. Käkade lunch med pappa och tog en promenad med Doris. 
 
 
 
Slappade lite, åkte och handlade och började laga tacos medan pappa åkte för att hänta mamma. Avokadon var inte riktigt mogen så använde mig av ett rivjärn för att få till guacamolen. 
 
Sen kom pappa hem och plockade fram en mixer. Haha aja det var gott och trevligt med tacosmys. Kvällen har jag sedan bara spenderat i soffan framför tv:n. Behövde verkligen en sådan här dag. 
0 kommentarer

En överraskning

I går tog jag tåget från Stockholm till Östersund. Ingen förutom mamma, pappa och Fredrik visste att jag skulle komma eftersom planen var att överraska min systerdotter Lisa som fyllde 10 år i går. 
 
 
Var framme i Östersund strax innan två och gick upp till Garntorget och hängde med Emma medan hon jobbade. 
 
Sedan kom mamma och pappa in till stan och vi käkade middag på restaurang Viktoria. 
 
Dagens höjdpunkt var såklart att åka till Lugnvik och överraska Lisa. Ögonblicket då hon öppnade dörren, fick syn på mig och blev helt stum av glädje över att jag var där kommer jag spara i mitt hjärta för alltid. Mamma sa att Lisa såg lite tårögd ut och sanningen är den att jag också blev lite tårögd. 

 
Avslutade sedan kvällen med att hälsa på Katta. Kände mig lite som en inbrottstjuv när jag stod i mörkret utanför hennes låsta port och letade efter något att kasta på hennes fönster. Min mobil hade dött så kunde inte ringa Katta och be henne släppa in mig men jag hade tur då en kvinna som bodde i porten bredvid kunde släppa in mig. Var perfekt att avsluta min första dag här hemma med lite bästishäng. 
 
0 kommentarer

Färgglad

Började dagen med att måla naglarna och nu är jag riktigt färgglad. nagellack naglar nailpolish skönhet
0 kommentarer