Bra service, jobb och livet

Var in på Lindex i Skärholmen i dag efter jobbet. Vill ha en byxdress, eller jumpsuit kanske man säger. Är väl samma sak eller? Aja hade sett en på webben men hittade den inte. Bad om hjälp av personalen och fick det av en jättetrevlig kvinna. Hon plockade fram flera stycken och frågade vad jag hade för storlek. Jag ba "40" hon ba "nej du är inte stor" och gav mig 36 och XS. Fick med mig dem och 38:or. Visste att jag inte skulle kunna ha de små storlekarna eftersom jag har rumpa och lår men min överkropp är ganska liten. Ville nästan köpa en byxdress bara för att kvinnan som hjälpt mig var så trevlig men blev inte kär i någon utav dem så hejdade mig. 

Vad händer i övrigt i mitt liv då? Jo den här veckan har jag jobbat som lokalreporter på lokaltidningen Mitt i. Gör inhopp till och med i morgon och har min plats på kontoret under Ken Ring. Min lillebror har varit här nere och jobbat  så vi har hunnit hänga. Käkat burgare på Oleary's, pasta på Scandic och sett filmen American Sniper. En film jag verkligen rekommenderar er att se. Sjukt bra film. Känner förövrigt att jag måste bli lite mer produktiv på min lediga tid. Skriva böcker, lära mig språk och sånt där. Har inte orkat med någonting vettigt på min fritid den senaste tiden. Men det får bli ändring på det från och med måndag. 


0 kommentarer

Värme och avkoppling

Jag, mamma och pappa har bokat en resa till Avsallar i Turkiet den 13 augusti. Vi ska bo på ett all inclusive hotell så det blir två avkopplande veckor i värmen med god mat och goda drinkar. 

Ska bli riktigt skönt och jag ska nog passa på att skriva när jag är där. Skriva, sola, dricka paraplydrinkar och bara njuta av att vara ledig. Kommer bli det perfekta avslutet på sommaren. 
0 kommentarer

Den 26-åriga pensionären

Känner mig som en pensionär. Har haft mellomys med Ronja och nu ligger jag i soffan med en bok och lyssnar på musik. Det är lördag klockan är snart elva och efter att ha läst lite så planerar jag att krypa ner i sängen. 

Tyckte förresten att dagens mellodeltävling i Östersund var riktigt bra. Bästa startfältet hittills, bubbel med Ronjis och jämtarnas jubel. Underbart. 1 kommentar