Monstren med åtta ben

Dagens jobbpass var som fear factory. Vi städade under och bakom alla förvaringslådor och det fanns massvis med spindlar. Döda, levande, minisar och monster. Fick lite panik i början men sedan blev det lite som terapi och jag vågade städa även där monsterna var. Jag har fobi för spindlar och när jag ser en krypa ner eller upp ur litet hål tänker jag bara att det snart kommer komma en hel flock med spindlar och krypa upp på mig. Slängde i väg sopborsten en gång eftersom jag inbillade mig att jag kände något mot handen och när vi städat klart kändes det som att det kröp i hela mitt hår. Så fobin är inte botad men jag kan hantera den hyfsat i alla fall. 

Har hunnit med allt på att göra listan och nu har jag precis kikat på senaste avsnittet av Lyckliga gatan. Så jäkla bra avsnitt. Nu blir det sängen. God natt. 


0 kommentarer

Dagens planer
Ska börja med att städa nu innan jobbet så har jag det gjort. Har beställt hem lite böcker så om jag hinner ska jag läsa lite också. 

Började läsa lite i psykologiboken i går. 
0 kommentarer

Semester i Göteborg

Hade det helt underbart i Göteborg. Bus är verkligen en vän som jag ser mig själv  hänga mer när jag är gammal och grå. Ser hur vi skjutsar runt varandra på rullator och lever livet som gamla tanter. 

När jag kom i lördags mötte Therese upp mig på Centralstationen och så åkte vi hem till hennes lägenhet och käkade lunch och drack bubbel. Sen mötte vi upp Anneli, Ida, Anna och Vali. Vi drack öl på Andra lång och festade sedan vidare på Neffertiti till halv fyra på natten. 


På söndagen kollade vi på New Girl och käkade vi pizza. På måndagen besökte vi en tatueringsstudio där jag ska tatuera mig i framtiden och sen käkade vi riktigt mumsiga burritos. På kvällen blev det sedan häng på andra lång igen. Tycker att jag är väldigt lik min pappa på de bilderna. ❤️

Dagarna i Göteborg gick alldeles för fort och på tisdagen åkte jag hem. Men det blev en mysig sista dag med middag tillsammans med Jessica och Eva. 

Under dagarna i Göteborg blev det även en hel del gos med Therese fina katt Nala. Så himla söt. 

Ser fram emot nästa Göteborgsbesök. Blir nog till sommaren. 

0 kommentarer