Tisdag

Gottar mig framför Biggest Loser finalen. 

Körde stenhård träning tidigare i kväll. Först ett 30 minuterspass som heter Bootylicious där man tränar mage, rumpa, lår. Kände mig helt slut efter men hade bokat Body combat också så det var bara att köra på. 

Fick både en bra och en dålig nyhet i dag. Den positiva berättar jag mer om i morgon. Den dåliga nyheten var att min mosters man Jens har dött. Det känns så himla konstigt när människor helt plötsligt inte finns mer. Mina tankar är hos min moster. Kan inte förstå hur tomt det måste kännas för henne. 


0 kommentarer

Måndag

Är ledig i dag. Var och käkade lunch med Ronja tidigare och nu ska jag sätta mig och skriva. Är en ny bok jag skriver på så jag måste fundera lite på hur jag vill att den ska sluta. Men det löser sig. 


0 kommentarer

Kärlek

Dem där pengarna som jag tänkte shoppa för men sen bestämde mig för att spara, dem har jag shoppat upp nu. Blev kär i några plagg från Asos. 

Älskar verkligen kimonon. Låg och fantiserade om tillfällen när jag skulle ha den på mig och då insåg jag att jag måste ha den. Tur var det, för jag beställde den sista i min storlek. 


asos kärlek shopping
0 kommentarer