Torsdag

Har haft världens roligaste kväll. Först Bouquerian med öppen bar, sen Humlan och sen Sturehof. Nu blir det sängen och upp och jobba i morgon. Älskar mitt jobb. Världens bästa syster fyllde år i dag. 🎂 Får fira henne när jag kommer hem. Och B-M bli inte avis för du är också världens bästa syster. 
0 kommentarer

In och läs

Nu kan ni gå in på mitti.se/tidningar och klicka på Sollentuna för att läsa mina senaste artiklar. Handlar om svanar, jordbävning och inbrott. Enjoy.
0 kommentarer

Boken

Ni kanske undrar hur det gått med min bok? Det har gått åt helvete. Alla jag har fått svar av hittills har nekat den. 

Har dock inte tagit det så hårt. Är bara lite kluven till vad jag vill göra. Jag insåg när den blev nekad att boken varit min terapi att komma över det jobbigaste jag varit med om i mitt liv. Samtidigt är det en bra story och skulle jag bara fila på den så skulle den säkert bli publicerad. För helt ärligt tycker jag att den kan bli bättre. Mycket bättre. Jag ville bara bli klar med den på slutet. Men nu vet jag inte om jag orkar dega och knåda den tills den är perfekt. Kanske borde bränna den och gå vidare. 

Eller fixa den och göra ett nytt försök. 

Åh... Eller skriva på en helt annan bok. En lättsam, knäpp bok som inte alls är baserad på mitt liv. Eller båda. 

Att jag inte vet riktigt vad jag vill gör att jag inte kommer någon vart. Jag måste bara bestämma mig och ge mig fan på att göra det. 


1 kommentar