Bra helg

Ska bli otroligt skönt att sova. Har haft en fullspäckad helg. Jobbade 12-21 i Kista i fredags, försökte undvika att kolla fejjan men misslyckades och fick resultatet till idol spoilat men valde ändå att playa avsnittet då jag tycker att årets säsong är riktigt bra.

Var ledig i lördags men klev upp tidigt för att hjälpa Eleonore att flytta. Var kul att träffa henne igen och armarna fick ett behövligt träningspass. 

Vi blev klara så snabbt att jag hann hem lagom till att tjejerna skulle käka lunch. Blev kokt krabba och pommes på Urban deli. 


Hade verkligen en riktig lyxlördag för på kvällen blev det glöggfest hos Elin. Älskar hennes glöggfester. 

Glöggfesten blev till dans på strand och minnesluckor. Det senare är väl det enda minuset på den här helgen. 

I dag (läs söndag) blev det jobb i Kista igen. Från 12-21 och alltså mina sista kunder var verkligen sjukt roliga. Det var ett kompisgäng på tre killar där en av dem skulle köpa Timberland kängor och det blev bara så att vi skämtade massor med varandra. Har haft riktigt kul under den här veckan som jag hoppat in i Kista. 

Jobbdagarna blev också riktigt rolig eftersom Theresé kom och lunchade med mig. Hann även med en tinderdejt. Haha eller inte dejt men en kille från Tinder kom och sa hej medan jag jobbade så det var verkligen en kul och händelserik dag.

0 kommentarer

Jag är grym

Mycket kan hända på en månad. Den sista oktober gjorde jag min sista dag på Mitt i eftersom jag inte fick mitt kontrakt förlängt. Måndagen efter gick jag på en jobbintervju som gick halvkasst. Kände att jag behövde norrlandsluft och packade väskan och drog hem till Sanne. Där kom alla känslor i kapp och jag kände mig som ett vrak första veckan. Vet inte om det märktes så mycket eftersom jag inte gärna visar känslor men tårarna var nära hela tiden. Jag var så förtvivlad inför framtiden att allt bara kändes tungt. Bestämde mig att sluta röka enbart för att ta kontroll över något i mitt liv då varken kärlek eller karriär går att styra. Efter tre veckor hemma i Sanne, frisk luft och häng med vänner och familj och en massa jobbansökningar kände jag att det var dags att återvända till Stockholm. Timingen kunde nog inte ha blivit bättre. Kontaktade flera butikschefer inom Nilsongroup i söndags efter att ha käkat brunch på Rival med tjejerna och vips så fick jag massor med pass. I tisdags ringde jag till Metro för att kolla möjligheterna till jobb då jag haft en del kontakt med dem. Det var dock upptaget men ett tag senare utan att de visste om att jag ringt ringde de och sa att de ville träffa mig. Vi träffades i onsdags och det blev klart att jag skulle börja som inhoppare från och med tisdag nästa vecka. I går kontaktade de mig dock igen och erbjöd mig ett vikariat i stället med start samma datum. Grymt. 

Jag har aldrig varit en sådan person som har flax utan allt måste alltid vara lie jobbigt och kämpigt innan jag ror det i hamn. Men en dag ska jag fan stå där med ett fast journalistjobb och ett bokkontrakt i min hand. 


1 kommentar

Nu blir det tufft

I morgon har det gått två veckor sedan jag fimpade. I dag är alltså min 13:e dag som helt rökfri. Känner mig stolt samtidigt som det känns som en prövning att återvända till Stockholm. Är finns mina vanor och rutiner och det kommer vara mer frestande att röka. Men jag ska hålla ut. Tänker inte kasta bort de här dagarna. En dag kanske jag helt har slutat sakna cigaretterna. 


sluta röka
0 kommentarer