Work in progress

Mötte upp Joseline och Therese vid Karlaplan efter jobbet. Hungriga letade vi efter någonstans att käka och hamnade tillsist på ett thaiställe. Tror det hette Hot with taste. Käkade pad thai med kyckling.


Efter maten knatade vi bort till Maximteatern för stand up. 

Först ut var en kanadensisk kille som heter Bobby Mair. Han var helt okej. Efter pausen var det dags för Magnus Betnér och hans Work in progress. Han var grym och jag skrattade massor. Har sett honom några gånger innan och jag gillar hur han tar upp aktuella ämnen och vad han står för. 0 kommentarer

Onsdag

I går efter jobbet kom Fredrik och hälsade på i Vårberg. Han är och jobbar i Stockholm några dagar så vi käkade middag och glodde på tv och Youtube-klipp tillsammans. Alltid kul när lillebror kommer på besök. 

I dag är jobb på Mitt i som vanligt och i kväll blir det middag och stand up. Ska gå på Magnus Betnér Work in progress tillsammans med Therese och Joseline. Ha det fint.


0 kommentarer

Lyxlunch och nya kläder

Började dagen med stenhård träning. Först grit cardio i 30 minuter och sedan body pump i en timme. Hatar body pump men tänker att jag ska försöka ta mig i väg på det varannan vecka eftersom muskler äter fett. 

Blev sedan en lyxlunch med Ronja på Wienercaféet. 
Fick mina kläder från Asos i dag också. Så här ser dem ut:
Är fortfarande mätt sedan lunchen. Ska chilla lite och sen göra mig klar för utgång.

0 kommentarer