Min midsommar

Vaknade av att telefonen ringde. Fick veta att britterna röstat för Brexit och fick frågan om jag kunde börja jobba tidigare. Det kunde jag så det blev ett långpass från 11-23. Men det var kul och dagen gick i en rasande fart. 

Här är mina alster om Brexit: 

http://touch.metro.se/nyheter/experten-sa-paverkar-brexit-dina-sparpengar/EVHpfx!R04RcghGwd9l2/

http://touch.metro.se/nyheter/brexit-gor-det-dyrare-att-studera-i-storbritannien/EVHpfx!JXke2oz12O7yM/

Denna midsommar fyllde dessutom min systerryster Britta 40 år. Men jag får fira henne när hon och Magnus har sin gemensamma 80-årsfest. 
0 kommentarer

Hej från Östermalm

Måndag till onsdag hade jag fullt upp med att köpa möbler, skruva möbler, packa, flyttstäda och flytta möbler. Är sjukt tacksam över all hjälp från Katta och Filip. Hade aldrig fixat flytten utan deras hjälp. 

I dag har jag jobbat, skruvat ihop en bokhylla helt på egen hand och unnat mig en väska. Avslutade dagen med att hjälpa Katta med matte. Är sjukt nice att bo mitt inne i stan då det blir lättare att hänga med kompisar. I morgon ska jag slänga allt skräp och plocka upp allt små krafs. Sen ska ni få se hur mysigt mitt rum blivit. 
2 kommentarer

Lycklig

Det är mycket som händer i mitt liv. Har de senaste dagarna haft finbesök, fixat nytt hem, jobbat, varit sjuk, gått på jobbfest, jobbat och hunnit med burgardejt och bio. Känner mig sjukt lycklig. Ingenting går ju någonsin spikrakt och mitt liv tar ibland lika många svängar som mitt hår är lockigt men jag just nu känns allt toppen och som att allt kommer gå bra. Håll tummar och tår för att allt går som jag vill så kommer det här året bli det bästa. 

0 kommentarer