Tuff start

Kom tillbaka från Grekland i går kväll. Var verkligen helt underbart. Men berättar mer om semesterveckan sedan. Nu tänker jag berätta om min dag. Fick verkligen ingen mjukstart. 

Började med att kliva upp tidigt för att åka till Huddinge sjukhus och opereras. 
Opererade min fiffi eftersom jag har cellförändringar. Operationen gick bra. Var en gullig kvinna som satt bredvid och lugnade en under tiden som operationen utfördes. Det mest obehagliga var att pulsen rusade i väg när de gav lokalbedövning. Min puls gick från 70 till 120 på nolltid. Sen var det lite jobbigt att svinsnygg kille var med på operationen. Man känner sig ju redan sjukt obekväm när man ligger där i gynstolen och fläker ut sitt underliv. Men operationen var över på ett par minuter och sedan fick jag ligga i ett rum och vila lite innan jag fick lämna sjukhuset. 

Hann inte gå mer än 100 meter från sjukhuset innan jag fick ett samtal med ett dåligt besked. Måste flytta!!! Så jävla less. Ville typ gråta av utmattning. Men började i stället söka bostad febrilt och ska gå och kolla på ett rum i helgen. 

Hann i alla fall träffa Linnéa för en lunch innan jobbet. Köpte med oss mat från vårt stammishak och njöt av solen vid Hötorget. 

Sedan blev det jobb. Skrev bland annat det här artikeln: 

http://touch.metro.se/nyheter/filip-23-sa-till-man-som-spottade-pa-tiggare-blev-misshandlad/EVHpfg!pU7Wg9yyJxKt/

Efter jobbet promenerade jag några stationer och njöt av hur vackert Stockholm är på sommaren. 


Nu ska jag äta popcorn eller sova. 1 kommentar
Anonym

Kram hoppas det ordnar sig kram från din mor 💞