Tandfix på g

I onsdags var jag på konsultation gör tandställning. Om jag får ok från banken så kommer jag att skaffa en inkognito tandställning vilket innebär att tandläkarna kommer sätta in en räls i båda käkarna fast på baksidan av tänderna i stället för på framsidan. Vill verkligen fixa mina tänder men känner inte för att ha en synlig räls i käften då jag närmar mig 30. Shit tänk att jag blir 28 år snart. Helt sjukt, känner mig som 22. Fick hur som helst ett väldigt bra intryck av tandläkarmottagningen och tänker köra bara jag får ta ett lån. Kostar liksom 55 papp att fixa gaddarna och det har jag tyvärr inte i fickan. Tänker att det blir en överkomlig månadskostnad och en investering för resten av livet. Kände mig sjukt lycklig och pepp på livet efter konsultationen. 

Bestämde mig dessutom samma dag för att tacka ja till att flytta in i Joselines lägenhet och har gått runt som på ett rosa moln sedan dess. Alltså snart bor jag i en egen lägenhet. Eller ja den är Joselines men det är bara jag som kommer bo där. En tvåa i Hökarängen. Helt underbart. Älskar livet just nu. 

Onsdagen fortsatte sedan med lyxlunch tillsammans med Ronjis på Nosh and chow. Prisvärd lyxlunch. Alltså blir så glad också när jag tänker på hur många fina vänner jag har. Älskar varenda en av er. 

God natt och glad påsk från en tacksam och lycklig liten Eve. 
0 kommentarer