En spark i magen tillbaka till det förflutna

Ni vet på film när en karaktär får veta någonting som som gör att hens världsuppfattning vänds helt upp och ner. Som i Shutter Island när Leonardo Di Caprios rollfigur inser att han är schizofren. Jag fick en sådan tanke i dag när jag var ute och cyklade. Den hade dock inget att göra med schizofreni utan min relation till män. Vill inte gå in på vad jag tänkte men jag började grubbla på det igen nu i kväll och blev ledsen. Tanken rev upp allt och får mig till slut bara att tänka det jag så jävla många gånger har tänkt: jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden så att jag aldrig hade gått dit. 

Då hade jag inte legat här 10, snart 11 år senare med tårar i ögonen och helt störda tankar i huvudet. Jag vet att det inte är mitt fel men jag önskar det ändå. Önskar att jag aldrig gått dit. 

Jag kommer aldrig glömma. Jag kommer alltid ha minnena och det är bara att acceptera att de kommer skölja över mig ibland och få mig att må dåligt. Men det är bara att låta tårarna komma, försöka döda tankarna och sätta den ena foten framför den andra och fortsätta vidare i livet. 
2 kommentarer
Eva Pålsson

Kram 💕

Emma

❤️❤️