Härliga dagar

Har haft två supermysiga dagar och fullt upp så kommer sova som en bebis i natt. I går vaknade jag upp hemma i Hökarängen och käkade en mysig frukost med Bianca och Joseline. 

Sedan drog jag in till stan för att skriva in mig på arbetsförmedlingen. Är mellan två vikariat just nu. Men i stället för stt ta tunnelbanan hela vägen så knatade jag bort till Farsta och åkte därifrån. 
Efter inskrivningen på arbetsförmedlingen gick jag och shoppade en födelsedagspresent. Är ju nämligen kalas för Maryam på torsdag. Hon har fyllt två och nu börjar födelsedagssäsongen i vår familj. 

Efter presentshoppandet mötte jag upp Katta, käkade lunch och hängde vid Medis i några timmar.  


Det var underbart att få njuta av solen och surra lite. 

Drog sedan hem till Ronjis och drack lite vin och käkade middag med henne och Henrik. Fick prova en ny smarrig kycklingrätt som jag ska testa att göra själv någon gång. 

Vi tre mötte sedan upp Therese med flera för fotboll. ÖFK mot Djurgården. En match som tyvärr slutade med förlust för ÖFK. 

Avslutade sedan kvällen med att packa och ha filmmys tillsammans med Joseline. 

Började min tisdag med att dra till Bromma flygplats för att ta flyget upp till Östersund. Vilka tar samma plan? Jo ÖFK. Vet inte ens vad spelarna heter men kände mig ändå som en liten fjortis. Det är något galet hett med fotbollsspelare. 

Blev upphämtad av Linnea C på flyget. Vi drog in på stan, hejade på Emma och A-B och käkade sedan lunch på Samuraj. Efter lunchen svängde vi sedan in på Jula för att säga hej till Britta. Men att vi bara skulle in och hälsa slutade med att jag fick Linnea att köpa en massa frön. Bland annat smultron, tomat och zucchini. Så sedan blev det en sväng till Granngården för att köpa jord. Där utanför rökte jag min sista cigg och slängde resten av mitt paket. 

Brummade vidare till Sanne efter att jorden var köpt. Hemma i Sanne var mina fastrar Eva och Anki samt Evas man Bengt på besök. Var supertrevligt att träffa dem igen. 

När de åkt körde jag ett spinningpass på pappas träningscykel och sedan avslutades kvällen med godis framför Biggest Loser. 

0 kommentarer