Mina naglar

Älskar att måla naglarna. Eller jag älskar att ha fina naglar och ibland tycker jag att det är roligt att fixa dem. Andra gånger känns inte själva fixandet så kul. 


På tånaglarna brukar jag inte variera så mycket. Det brukar oftast bli rött eftersom jag tycker det är snyggast på tårna. Men sist jag målade dem blev det svart och glitter, tänker på rymden eller disco när jag ser dem.
0 kommentarer

Måndags torsdag

När man som jag jobbar skift så känns veckodagarna lite annorlunda. Gick på i dag efter tre dagars ledigt så min torsdag känns mer som en måndag. 


Jobbade dag i dag så efter jag slutat kom jag hem, käkade tacosrester och degade ett tag. Hade bestämt mig för att träna men kändes segt att lämna soffan. Men så blev jag arg och fick plötsligt motivation till att träna. Slutade med att jag körde 1,5 timme på spinningcykeln. 

Ska försöka ta mig i väg och träna i morgon innan jobbet också. Bor alldeles bredvid jobbet nu så har bestämt att jag måste träna minst fyra gånger i veckan för att väga upp för de förlorade promenaderna. Vill verkligen komma i form också så det kommer bli många timmar på spinningcykeln framöver. 

Mamma och pappa är i Umeå nu. Pappa ska ta prover i morgon. Han har redan röntgats två gånger men vi har inte fått något besked om vart cancern sitter. Tänker att han inte har cancer, att de tagit fel på den där jäkla knölen och att allt kommer gå bra. Det måste gå bra. 

0 kommentarer

Min nya lägga

Här kommer några bilder från mitt nya hem. Kommer slänga upp fler längre fram när jag fixat fler tavlor. 

0 kommentarer